chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
Svenska
Svenska

Försäljningsadministratör

Vi söker en Försäljningsadministratör till vårt kontor i Töreboda.

Westerstrand Urfabrik AB startades 1906 och är ett av Törebodas äldsta och mest kända företag. Vi utvecklar och tillverkar moderna tid, resultat och displayprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och idrottsarenor.

Vårt huvudkontor och fabrik ligger i Töreboda där 60 medarbetare är anställda. Vi har även kontor i Örebro och Stockholm samt dotterbolag i Belgien och Frankrike. All tillverkning sker i fabriken i Töreboda. Cirka 50 % av produkterna levereras utomlands.

Vad ska du göra?

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att boka transporter, fakturera, hantera enklare förfrågningar och offerter samt ta emot beställningar och orderinskrivning.

Arbetsuppgifterna består även av arbete såsom att hantera kundregister, hjälpa till i telefonväxel, hantera postgång, hantera krav, bevaka upphandlingar, hålla kontakt med myndigheter, arkivering och andra administrativa uppgifter.

Arbetet är varierat och även om det främst är inriktat mot försäljning så samarbetar du mycket med andra avdelningar, främst logistik och ekonomi.

Vem är du?

Som person är du ansvarsfull, metodisk, ordningsam, organiserad, noggrann och bra på att planera. Du har siffersinne, god servicekänsla, är flexibel och van att hantera situationer med olika arbetsmoment samtidigt.

God datorvana och datorkunskap krävs då arbetet i många moment kräver god systemförståelse samt vana att arbeta i Word och Excel. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.

Erfarenhet från liknande administrativt arbete är meriterande.

Ansökan

Tjänsten är heltid, tillträde enligt överenskommelse. Vi använder oss av provanställning.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Roger Johansson på 0506-480 30 eller rj@westerstrand.se.

Vi önskar din ansökan senast 2019-12-09 via e-post till: ansokan@westerstrand.se