chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
Svenska
Svenska

Teknisk säljare/offertberedare

Vi söker en Teknisk säljare/Offertberedare till vårt kontor i Töreboda.

Westerstrand Urfabrik AB startades 1906 och är ett av Törebodas äldsta och mest kända företag. Vi utvecklar och tillverkar moderna tid, resultat och displayprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och idrottsarenor.

Vårt huvudkontor och fabrik ligger i Töreboda där 60 medarbetare är anställda. Vi har även kontor i Örebro och Stockholm samt dotterbolag i Belgien och Frankrike. All tillverkning sker i fabriken i Töreboda. Cirka 50 % av produkterna levereras utomlands.

Vad ska du göra?

Du kommer att sälja våra produkter och tjänster till grossister, installatörer, agenter och slutkunder på både export och svenska marknaden.

Arbetsuppgifterna består främst i att handlägga och vårda kundkontakter samt bereda och följa upp offerter. Arbetet omfattar emellertid alla steg från utformning och presentation av lösningar till slutförhandlingar om pris och leveransvillkor. Mycket arbete sker i nära samband med vår teknikavdelning.

Vem är du?

Du är duktig på att kommunicera och skapa förtroende och du har förmåga att förstå kunders behov och att leverera enligt dessa i tid. Arbetet medför stort eget ansvar och du är självgående, ordningsam, noggrann och strukturerad.

Arbetet är varierat och du har förmågan att hantera många arbetsuppgifter samtidigt och är flexibel i ditt förhållningssätt till uppgifter och kollegor. Du har förmågan att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Viss del av arbetet innebär resor.

Arbetet har stort tekniskt innehåll och det hjälper om du har kunskaper inom el/tele/elektronik/data, förvärvade antingen via utbildning eller annan erfarenhet.

Erfarenhet från liknande försäljningsarbete och kunskaper inom digital marknadsföring är meriterande.

Körkort behörighet B är ett krav.

Ansökan

Tjänsten är heltid, tillträde enligt överenskommelse. Vi använder oss av provanställning.

Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Roger Johansson på 0506-480 30 eller rj@westerstrand.se.

Vi önskar din ansökan senast 2019-12-09 via e-post till: ansokan@westerstrand.se