chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
Svenska
Svenska

Säljare med teknisk kompetens?

Är du en lyhörd person som har förmågan att skapa kundförtroende med tidigare erfarenhet av elektronik och data?
Då behöver vår försäljningsavdelning i Töreboda dig!

Din framtida arbetsplats

Hos oss får du chansen att jobba i ett stabilt företag med god ekonomi som verkar i en modern teknikinriktad bransch. Vi är måna om att alla ska trivas hos oss, därför har vi byggt upp ett informellt och avslappnat företagsklimat där alla syns.

Du kommer sälja våra produkter och tjänster till grossister, installatörer, återförsäljare och slutkunder internationellt och nationellt. Mycket av din tid består av att handlägga och vårda kundkontakter, bereda och följa upp offerter – med det sagt söker du även kontinuerligt efter nya kunder.

Förmåner att ta del av:

  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension
  • Företagshälsovård
  • Jul- och sommarfester
  • Tjänsteresor i Sverige och utomlands

Så här säger några kollegor om hur det är att jobba hos oss

”Det är en givande tjänst med mycket kundkontakt, från projektstart till slut. Min insats märks och gör skillnad, det gör att jag känner mig viktig och uppskattad.”

”Det bästa med vårt team är att vi alla sitter under samma tak (sälj, produktion, utveckling, service) som gör det enkelt att hjälpa varandra. Både min säljchef och VD är bra personer som man snabbt bekantar sig med, vi är som en stor familj!”

Vem är du?

Vi är intresserade av att veta vem du är! Vi hoppas du är kommunikativ och har en gedigen serviceådra, som kan skapa ett starkt kundförtroende. Du kan med enkelhet se dina kunders behov och erbjuda dem de bästa lösningarna. En ödmjuk lagspelare men samtidigt självständig när det behövs. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Då vi jobbar med tekniska produkter är det fördelaktigt om du har kunskaper inom el/elektronik/data. Det är meriterande om du jobbat inom el- och/eller installatörsbranschen alternativt jobbat med liknande försäljningsarbete. Eftersom rollen innebär resor så är B-körkort ett krav.

Om oss

Westerstrand Urfabrik AB utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tid, resultat och displayprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och idrottsarenor. Exempel på produkter är analoga och digitala klockor, tidcentraler, fasadur, resultattavlor, informationsskyltar för industrier samt videoskärmar för olika event.

Huvudkontor och fabrik ligger i Töreboda där 60 medarbetare är anställda. Westerstrand har även kontor i Örebro och Stockholm samt dotterbolag i Belgien och Frankrike. All tillverkning sker i fabriken i Töreboda. Läs mer om oss på www.westerstrand.se.

Ansökan

Tjänsten är på heltid, tillträde efter överenskommelse.
Vi önskar din ansökan innehållande cv och personligt brev senast 2022-12-01 via e-post till ansokan@westerstrand.se

Har du några frågor om tjänsten? Kontakta Roger Johansson på 0506-480 30 eller rj@westerstrand.se.