Logotyp
Home/ Tillbaka >>

Vi söker till vår fabrik i Töreboda

Mekanikkonstruktör / Produktutvecklare

 

Westerstrand Urfabrik AB utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tid, resultat och displayprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och idrottsarenor. Westerstrand är en av Europas ledande leverantörer inom branschen och leveranser sker över hela världen. Företaget är privatägt och huvudkontor och tillverkning ligger i Töreboda där ca 65 medarbetare jobbar. Kontor finns också i Stockholm och Örebro, egna dotterbolag finns i Belgien och Frankrike. Årsomsättning i gruppen är ca 87 MSEK.

   

Arbetsuppgifterna är inom området mekanisk konstruktion. Du kommer dels att arbeta med att utveckla våra egna produkter och dels utföra kundbeställda utvecklingsuppdrag. Arbetet kräver erfarenhet från konstruktion i CAD-miljö, vi använder primärt SolidWorks, samt god datorvana.

   
Vi söker person med minst gymnasiekompetens kompletterad med någon praktisk erfarenhet av mekanik, meriterande är någon form av vidareutbildning inom industridesign eller som verktygsmakare. Du måste ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska. Personliga egenskaper som krävs är att du är självgående, strukturerad och kostnadsmedveten. Du har förmåga att planera ditt arbete och leverera resultat inom utsatt tid.

   

Tjänsten är heltid, tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Joakim Jonsson på 0506-480 18 eller joakim.jonsson@westerstrand.se

   

Vi önskar din ansökan senast 2018-02-12 via e-post till ansokan@westerstrand.se

   

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Copyright 2012 - Westerstrand Urfabrik AB - Tel. 0506-480 00 - Fax. 0506-480 51 -