chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
Svenska
Svenska

Vi söker Elektronikkonstruktör

Är du en engagerad och driven person med tidigare erfarenhet av elektronik och data som tycker om innovation och utveckling?

Då behöver vår teknikavdelning dig!

Din framtida arbetsplats

Hos oss får du chansen att jobba i ett stabilt företag med god ekonomi som verkar i en modern teknikinriktad bransch. Vi är måna om att alla ska trivas hos oss, därför har vi byggt upp ett informellt och avslappnat företagsklimat där alla syns.

Du kommer arbeta på vårt kontor i Töreboda men resor kommer vara förekommande. Våra kunder finns både i Sverige och utomlands och vi använder svenska och engelska i arbetet. Du kommer ingå i ett tekniskt team bestående av 9 personer

Arbetsuppgifterna är inom områdena elektronikkonstruktion och systemanpassning och exempel på arbetsuppgifter är:

  • Utveckla befintliga produkter samt utföra kundbeställda utvecklingsuppdrag där arbetet kommer att omfatta alla steg från förstudie och kravspecifikation till integration och verifiering.
  • Vidareutveckla och nyutveckla våra kretskort och elektroniklösningar.
  • Analys och problemlösning
  • I uppgifterna ingår också certifiering (CE) och utveckling av produktionstest.
  • Administration och dokumentation av ditt arbete är en del av jobbet.
  • Konstruktioner baseras på både analog och digital teknik. Vi arbetar primärt med CADint som utvecklingsmiljö för kretskort.

Kompetenser som vi eftersöker och tror att du har:

  • Vi söker högskoleutbildad elektronikkonstruktör eller person som förvärvat motsvarande kompetens genom erfarenhet i yrket.
  • Du måste ha förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Personliga egenskaper som krävs är att du är självgående och strukturerad. Du har förmåga att planera ditt arbete och leverera resultat inom utsatt tid. Du har frihet under ansvar.
  • Jobbet innebär mycket kontakt med kunder och medarbetare i olika delar av utvecklingsfaser och du är en person som har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer.

Om oss

Westerstrand Urfabrik AB utvecklar, marknadsför och tillverkar moderna tid, resultat och displayprodukter för offentlig miljö såsom sjukhus, skolor, industrier, järnväg och idrottsarenor. Exempel på produkter är analoga och digitala klockor, tidcentraler, fasadur, resultattavlor, informationsskyltar för industrier samt videoskärmar för olika event.

Huvudkontor och fabrik ligger i Töreboda där 60 medarbetare är anställda. Westerstrand har även kontor i Örebro och Stockholm samt dotterbolag i Belgien och Frankrike. All tillverkning sker i fabriken i Töreboda. Läs mer om oss på www.westerstrand.se.

Ansökan

Tjänsten är på heltid och tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.
Vi önskar din ansökan innehållande cv och personligt brev senast 2023-12-08 via e-post till ansokan@westerstrand.se

Har du några frågor om tjänsten? Kontakta Joakim Jonsson på 0506-480 18 eller joakim.jonsson@westerstrand.se.