chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
Svenska
Svenska

Ny version av Timstocken!

Vårt visuella tidshjälpmedel har nu genomgått en rad med förbättringar och uppdateringar. Fjärde generationen av Timstocken är nu redo att inta marknaden.

Redan 1997 lanserades första generationen av vår Timstock, vilket gör oss till första tillverkare av denna typ av hjälpmedel. Med 24 års erfarenhet på just det här området kan vi garantera kvalitet och användarvänlighet.

Vår långa erfarenhet inom tillverkning och nära kontakter med kunder har varit till hjälp för att hitta förbättring- och utvecklingsmöjligheter. Därför är vi väldigt stolta över timstocken och att den kan vara ett redskap till en fungerande vardag för många. Eftersom våra aktiviteter, kommunikationsmedel och andra företeelser i samhället förlitar sig på tiden är det viktigt att vi alla kan förstå och förhålla oss till den.

Fjärde generationen av Timstocken erbjuder till exempel:
– IP-klassning 67 (Damm och vattentät)
– Vibration
– Upphöjda dioder för bra visning ur snäva vinklar
– Robustare och tåligare fodral med gummerade hörn
– Mindre utförande för bättre passform i handen

Tveka inte att höra av dig till oss om du vill veta mer och varmt välkommen med din beställning!
HÄR kan du läsa mer om varje modell.