chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
Svenska
Svenska
Vårt uppdrag

Tillverkning
Montage och driftsättning

Projekttid

2021

Fasadur

Götetorps Skola, Hammarö kommun

Götetorps nya F-6 skola pryds nu av ett fasadur från Westerstrand. Till skolan valdes ett fasadur med raka visare och siffror monterade på ring, alltsammans lackerat i en svart färg som matchar skolans fasadskylt och andra detaljer på byggnaden. Uret mäter 1200 mm i diameter och drivs av vårt LMV-X motorverk. De svartlackerade detaljerna ger en skarp och distinkt kontrast mot skolans moderna träfasad.

Den nya skolan är en tvåparallellig skola med plats för 350 elever, från förskoleklass och upp till årskurs 6. Till skolbyggnaden byggs en idrottshall för skolidrott och andra evenemang, det finns även en matsal, fritids och en skolgård med en aktiv utemiljö.
Bygget av skolan blev färdigt under hösten 2021 och den 16 november hissades flaggan under invigningen av Götetorps nya skola. Barnen bjöds på tårta till tonerna från kulturskolans elever.