chevron-down chevron-right chevron-left chevron-down search lock sign-out sphere facebook-official facebook facebook-square linkedin linkedin-square linkedin2 google-plus-square twitter-square envelope envelope-o close quote-left download3
Svenska
Svenska
Vårt uppdrag

Tillverkning
Montage
Installation
Driftsättning

Projekttid

2020

Videoskärm och Resultattavla

Billingehov, Skövde

Vi har levererat och installerat en videoskärm i Billingehov ishall. Videoskärmen är 16m² och används som resultattavla i kombination med video, reklam eller annan information. Den har kompletterats med en resultattavla BASIC LED som kan användas som slavtavla eller för resultatvisning då videoskärmen inte används för detta. Funktionärsur har även installerats i omklädningsrum som visar samma tid som resultattavlan visar. Alltså matchtid/paustid under match och realtid när det inte är det. All matchinformation styrs från vår manöverapparat.

Billingehov är en ishall i Skövde och hallen är hemmais för Skövde IK. Billingehov byggdes 1983-1984 och invigdes i augusti 1984. Hallen är placerad mitt i Lillegårdens idrottsområde, med flera fotbollsplaner samt basebollplan och tennishall.

Se hela montaget av videoskärmen på filmen nedan:

https://www.youtube.com/watch?v=eKU8xp3gi9o